Radio za sve generacije
24 sata dobre vibracije
MUZIKA CHAT ZABAVA
24 SATA SAMO ZA VAS
22 godine sa vama
i uz vas

NEZAVISNI ZABAVNO MUZICKI PORTAL

Radio Stjepkovica je radio velikog srca, radio svih nas, mladih i starih, lijepih i manje lijepih, sretnih i nesretnih, ali prije svega stranica posvećena ljudima sa dobrom dušom, željnih dobre i kvalitetne muzike, dobrog druženja, šale, ugodnih trenutaka provedenih u društvu osoba sličnih osobina… Na našem radiju svi su dobrodošli, sve nacije i generacije… Nudimo vam mogućnost da budete muzički urednici i da svojim muzičkim željama uljepšate dan sebi i dragim ljudima… U svakom trenutku spremni smo da vam izadjemo u susret i vašu radost i sreću podijelimo sa svima… Kontakt sa nama je veoma jednostavan… Svoje želje, čestitke, pozdrave, pohvale, sugestije u svako doba možete nam poslati putem kontakta na našem sajtu, takodjer svim ljudima punim entuzijazma i kreativnosti pruža se mogućnost obuke za radio voditelja… Vaše je da pokažete želju za učenjem a mi ćemo vas naučiti i pokazati vam male tajne, velikih majstora… Sa vama smo 24 sata, 7 dana u sedmici, 365 dana u godini kako bi vam vrijeme učinili ljepšim… Želimo vam puno nezaboravnih trenutaka provedenih na vašem i našem portalu… Srdačan pozdrav, dobru zabavu, želi vam ekipa Radio Stjepkovica - Brčko.

Pročitaj više

Vaše reklame.arhiva vijesti

12 novembar, 2021
Potreban vam je hosting, ili nemate svoju domenu, ili radio stanicu? Pravo rijesenje je NAME.BA Brz siguran i vrlo pouzdan. Kvaliteta zajamcena!
13 novembar, 2021
Uzivo Radio Stjepkovica Brčko preko interneta - Slušajte Vašu omiljenu radio stanicu online ili na Vašem mobilnom telefonu i tabletu.

STATUSServer


Current listeners:
Brzina prijenosa:
Server status:
BRČKO DISTRIKT Vrijeme
Poziv u studio:
+387 66 215 863
Addresa:
76100 Brčko, district, Bosna i Hercegovina.
Telefon: +387 66 215 863
E-mail: info@radio-stjepkovica.com
Lokacija      Kontakt